Bilgallerian AB Linköping
Vigfastgatan 8, BOX 678
58107 Linköping

Telefon 013-364640
fax 013-364641
E-post
Hemsida: www.bilgallerian.seDet finns 6 omdömen om denna firma
FredrikKöpte min bil där (156 2.0TS -98). Vid leveransbesiktningen missade de trasiga lampor, vindrutetorkare som ej funkade samt att stänkskyddet under motorn var trasigt vilket märktes tydligt när bilen "neg". Skulle få detta åtgärdat, och har varit inne med bilen i tre omgångar och detta är ej ännu fixat ordentligt - Senast igår lossnade det nya stänkskyddet efter att ha suttit där i 1 vecka (eller i 8 mil).

Om det inte var för garantin så skulle jag inte våga lämna in bil hos bilgallerian.
Peter UlwánHar tidigare blivit drabbad av att min inlämnade 156:a återkom med ej åtgärdade fel. Har dock nu ändrat min åsikt efter att jag lämnat in min GTV 3,0 för vissa åtgärder, till att de är serviceinriktade, kunniga samt att de har alla dess olika "instrument" för att laga / serva bilen på ett bra sätt trots att de egentligen var fullbokade.
Patrik KarlssonHar beställt div. reservdelar till mina 164:or genom åren. Har alltid fått ett bra bemötande och personal har t.ex. tagit sig tid att följa med ut och lyssna på missljud i bilen osv.
Inte så nöjd med leveranstid på vissa delar. Har även fått fel detaljer vid ett tilfälle. Men det var ganska snabbt åtgärdat...
odd fagertveitHistorien började i mai og i dag 15 sept. er det endå ikke slutt på disse månedene har jeg til sammen åkt min 164 3.0 i tre uker. BARE STRUL!
ANSVARS FRASKRIVELSER, bilen opprepat, knust fönster stulen stereo og en meng annat.
Mit råd til andra Alfistis, levna ALDRIG bilen dit
AndersHej, Jag har endast lämnat in bilen en gång, så mitt betyg är kanske inte helt rättvist. Men när jag lämnade in bilen för felsökning av väster fram så fick jag ingen prisuppgift för detta, plus att de tog 125kr för att konstatera att mitt dimljus glas i fronten var trasigt. (som att man inte ser det själv?) Hela notan hamnade på 1025kr för en felsökning av vänster framhjul. Plus att kostnadsförslaget för lagningen av allt skulle gå på 9800:- (vilket jag fick be om att få på papper, väntade i 15min) Tilläggas skall att jag lagade bilen med Alfa original delar på en annan verkstad för 4800kr. Mitt tips, kolla priserna om du orkar engagera dig.
ArneJag beställde delar till min 33:a i våras, men det tog lång tid och prylarna dök inte upp förrän de städade?Jag hade kommit överens med personen som sålde grejorna att de skulle höra av sig när de kom, sedan blev jag uppringd och lite surt frågad varför jag inte hade hämtat grejorna.Hämtade prylarna och glad i hågen skulle motera dessa.Ingen av grejorna(grenrörspackning, oljefilter)passade.Ledsnade
och har inte varit i kontakt med firman i fråga förrän idag.Ringer för att få prisuppgift på en givare till abs:en på en 155:a.Ringer upp och begär att få prata med reservdelssäljaren.Blir kopplad, cirka fem signaler går fram.Hör ett klick, sedan blir det tyst.Väntar i tystnaden cirka fem minuter.Ledsnar igen och bestämmer mig för att det var sista gången som jag besvärar mig med den firman.Skulle aldrig köpa en ny bil
där.
Skriv ditt eget omdöme om detta företag


Våra besökares betyg: 22 personer har röstat

|
Reservdelar | 2.1
Kunskap | 2.3
Snabbhet | 2
Priser | 1.9
Servicekänsla| 2.2
Har du varit i kontakt med denna firma ? Ge ditt betyg! 1 = mycket dåligt. 5 = mycket bra.
Reservdelar Priser Snabbhet Kunskap Servicekänsla


Ändra adress uppgifter

 

 

 


Content copyright © 2000 Club Alfa Romeo Svezia. All rights reserved.
Sänd dina frågor, kommentarer, eller om något inte fungerar till Webmaster.