Visar artikel nr: 83

Inlagd av: Lars Lergell
Tidagsträff gav rabatt på rostskydd!

Denna vecka träffades vi (ett 10-tal entusiaster) på Dintrol Center, Slakthusgatans Rostskydd, Göteborg. Trots stekande sol tog vi oss inomhus för att få en lektion i hur man bäst tacklar vinterns välsaltade vägar. Vi tog med stort intresse del av hur de penetrerande oljorna täcker skarvar och hålrum. För att inte tala om fungerande rostomvandlare om nu förvandlingen av din ögonsten gått så långt.
Som studieobjekt fick undertecknads 156:a från 98 duga. Med stort intresse tog vi del av balkarnas och hålrummens insidor och kunde med glädje konstatera att den stått sig väl mot västkustens klimat. Trots avsaknad av behandling var de galvade ytorna helt intakta.
Imponerande var också den rengöring som en bil får utstå innan behandling. Här kan man prata om renspolat underrede men så använder man också samma kemikalier som dom gör inom flygindustrin.
Efter demonstration, heta diskussioner och fika tog vi oss åter ut i sommarvärmen. Vi tackar Björn Nilsen som lovade Alfa klubbens medlemmar 10% rabatt på valfri behandling innan den 1/10. En besiktning och behandlingsförslag skulle vi få för 200:-. Beroende på typ av behandling, för exempelvis sommarbilen eller den kompletta för åretrunt maskinen varierade priset från ca 2300:- till 5400:- minus 10%.
Kontakta Björn på telefon 031-216610 eller 0706-788762 och kom överens om en tid om du är inresserad.

Det finns 0 Bilder