Visar artikel nr: 78

Inlagd av: Magnus Emanuel
Oldtimer Grand Prix och Automobil Sportscar Show

Regn, regn och åter regn...

Men mellan skurarna lyckades jag fotografera lite bilder i detta annars mycket trevliga arrangemang.

Vi begav oss iväg tidigt på lördagsmorgonen och vi var inte ensamma, då vi från Stockholm startade vår färd mot Anderstorp och Oldtimer GP tillsammans med en bantad Automobil Sportscar Show. Vi åkte tillsammans med tidningen Automobil och deras trevliga gäng bilentusiaster. Jag och Björn körde en Alfa Romeo GTV V6 3.0 och tillsammans med oss var det en Honda IS2000, Mazda MX-5, Opel Speedster, Alfa 147 och en Corvette.

Väl framme ängnade vi oss att kolla in depån och alla dess härligheter. Mycket tid blev det också på läktaren för att titta och dregla över dessa härliga bilar som for runt på banan. Det är riktigt kul att se HTCC bilar för de ger verkligen järnet och det var speciellt kul att se Hundkojorna på en lagom blöt bana och dem sladda sig igenom den kurva som passerade vår läktare.

Alfor fanns givetvis representerade, dock inte så värst många. De som syntes till låg och trängdes i mitten. Det var väl 2-3 st som var ute och brände gummi på banan, men ingen placerade sig på någon märkvärdig plats tyvärr. I Club Alfa Romeos monter var det som vanligt mycket välorganiserat och detta ledde till den snyggaste montern på plats, enligt min mening. Då regnet på efermiddagen fullkomligt öste ner var det fullpackat i montern. Undrar om det var bilarna eller taket som lockade ? Jättesnyggt ordnat var det i alla fall.

Ha det bra iväntan på solen och värmen !!!

Hälsningar
Magnus Emanuel

Fler bilder, men dock inga inga Alfor finns att titta på här:
http://home.swipnet.se/alfamagnus


Det finns 18 Bilder