Visar artikel nr: 76

Inlagd av: Oscar Garnemark
Giro di Åsunden 26/5 -01

Här kommer lite bilder från årets upplaga av Giro di Åsunden 26/5 -01.

Mötet anordnades av Joakim Erlandsson och Johan Runberger och startades och avslutades vid det gamla slottet Torpa stenhus, strax utanför Borås.
Vi inledde med kaffe och kakor i slottscafeterian varefter Johan och Jocke drog igång med instruktioner inför poängrallyt runt sjön Åsunden söder om Ulricehamn.
Givetvis strålade solen och fåglarna sjöng ikapp samtidigt som motorerna varvades och fälgar och lack glänste på kapp.

Ivriga och gasglada gav vi oss iväg för att leta upp de kluriga frågor som fanns längs vägen. Vilken väg sen...Kurvorna avlöste varandra och min Sud som stått i dvala i 5 år stortrivdes med sina nya R-däck när varvräknaren bottnades om och om igen!

Utmed vägen gjorde vi små stopp där utsikten längs sjön beundrades och en del sevärdheter utforskades närmare. Bl.a besökte vi en gammal kvarn, vars mekanik granskades kritiskt och jämfördes med Alfettans växellåda.
Hur som helst så kom alla i mål säkert och våra hungriga magar stillades med hjortstek och potatisgratäng i den lilla mysiga slottscafeterian.
Mötet avslutades med prisutdelning varefter några även gick en guidad tur på det gamla slottet där man skrämdes av spökhistorier och en i väggen inmurad ung kvinna.

Ett stort tack till Joakim Erlandsson och Johan Runberger som återigen har ordnat ett proffsigt och trevligt möte som uppskattades mycket av alla deltagare.
Joakim och Johan är för övrigt gamla stryrelsemedlemmar av den numera avsomnade Sydsektionen.

Hoppas att ni återkommer snart igen!

Mvh /Oscar Sud Garnemark, Scuderia Rosso Göteborg

Det finns 10 Bilder