Visar artikel nr: 58

Inlagd av: Magnus Emanuel
Månadsträff vid Haga Forum

Då var äntligen dagen här då det riktigt kittlade i magen hela dagen. Idag var det nämligen premiärtur med Spidern. Solen sken och teperaturen låg på +10 grader. Det fick duga, då bilen och jag ville ut ock åka denna fantastiska vårdag. Det var en ganska bra samlig Italienska skönheter som hade letat sig fram ur vinterdvalan och fått känna på den torra asfalten.

Efter en stunds fika och prat om bilar, var det dags att se på säsongens sista film, för nu är våren på gång och då skall man inte sitta och titta på film. Denna gång visades det en film med följande blandning:

Alfa Romeo Tipo 33, Targa Florio, Ronnie Petterson, Joakim Bonnier....

Filmen var från 1972 och skildrade sportvagnsåret med Alfa Romeo mot Ferrari och inte minst Matra bilarna som togs fram bara för att vinna Le Mans på hemma plan.

Efter att mörkret lagt sig och vi kommit upp ur biosalongen, var det en bil som alla flockades runt. En Ferrari 328 GTB, tillhörande en av våra medlemmar. Tyvärr var det så mörkt så det inte gicka att ta några riktigt bra bilder, men känner jag ägaren rätt så lär vi få se denna bil flera gånger denna sommar.

Ha det bra och snart är sommaren här !!!

Det finns 8 Bilder