Visar artikel nr: 196

Inlagd av: Håkan Andersson
Mera Mantorp

Mantorp var härligt!!
Alla i klubben borde få uppleva ett sådant banmöte. Stort, rörigt, härligt. Det kändes som att alla var där. Massor med vackra, snabba bilar och glada människor. Och bäst av allt, de flesta körde också sina bilar på banan, även bilar som normalt bara står på parkeringen därför att de är för fina eller för fula.
De som ännu inte upplevt en riktig banträff - gör det! Och Ni som tyckte det blev rörigt och otäckt på Mantorp - åk till någon av de mindre träffarna i stället. På Midlanda t.ex. behöver man definitivt inte trängas i klasserna eller vara rädd, och i Söderhamn finns inte många hårda saker att buckla till bilen mot.
Till arrangörena: Ni gjorde ett toppenjobb, det var en kanondag. Det var inte så farligt. Lite plåtskador, skadade fälgar, krökta styrstag, blåsta motorer, brända kopplingar, rasade växellådor mm hör till en riktig banträff. Kanske inte i C- och Damklass så en viss regelöversyn kanske behövs för att lugna ner framfarten just där. Sonen och Turbon och jag själv arbetar oss så sakteliga upp genom klasserna och hoppas kunna köra A-klass om inte till nästa höst på Mantorp så i vart fall säsongen 2004.
//Håkan

Vi hade kul, vi hade kul, vi hade kul.

Det finns 29 Bilder