Visar artikel nr: 147

Inlagd av: Bertil "Berra" Brejski
Emmaboda bilder

Helgen började för mig med att mecka med mina 33a i kompisens garage, så klart tog vi på oss alldeles för mycket att göra och kom fram till att när klockan var 2 på natten att vi skulle lägga av och köra hans audi till morgon dagen. Jag bor i skåne och vi hade tänkt oss att åka vid 7 på morgonen, men när man kommer hem 3 på natten och ska upp 6 så är man rätt så seg. Kompisen därimot hade kommit hem fått ett samtal från sin bror och var tvungen att köra ett par mil och hämta honom från Lund's karnevalen för han hade missat tåget efter ett antal öl. Så jag går upp snällt vid 6 och ringer till han men han svarar inte. Vid 8 tröttnar jag och åker hem till han. Där ligger han och sover gott i en hel timme. Redan här började dagen gå dåligt.

Till slut kom vi ner i bilen och körde med en audi och en saab turbo (en polare som bestämde sig i sista stund på att följa med).
Kompisen hade tagit ut en vägbeskrivning från internet där det bara stod vilka vägar man skulle köra. Så klart istället för att ta väg 120 i tingsryd tog vi den precis innan tingsryd. Bra skyltat i småland för vi kom på att vi var fel när vi såg en välkomen till markaryd skylt. (får skylla lite på trötthet)

Kommer till emmaboda efter ett och annat race i skogen med diverse BMW och saabar. Audin var inte snabb men saaben som ni ser nån bild på var mycket snabbare än va den ser ut. Iaf när vi kommer fram är det massviss med folk men lite tomma platser bland utställarna så vi förstod att många hade redan åkt hem. Bland annant Alfa Klubben =( men men vi fick göra det bästa av det och fick titta på andra bilar helt enkelt.

Fick iaf ett par italienare och en väldigt fin 75a på bild. Hoppas ni inte tar åt er allt för mycket för stylade och andra bilmärken som kommer upp med detta reportaget men det kanske är någon som vill se det iaf.
Lägg märke till 2 röda lancior från klippan, den ena ägs av en kompis till mig och jag tror att båda är till salu. En mycket fint stylad Corrado finns också, byggd av en annan kompis från ljungbyhed som även tog hem första priset på utställningen i Folka klassen.

Rattlås racing är inte precis Alfa Romeo men det hade varit roligt att se flera Alfor på utställningen iaf. För folk fest är det minsta man kan kalla en dag på strippen för.

Det finns 0 Bilder