Visar artikel nr: 120

Inlagd av: Lars Lergell
GoCart i väst, omgång 4

Rosso med Rune och Lars bakom ratten tog en grundlig revansch i den 4:e tävlingen. Med 45 poäng tog man nästan full pott och var 6 poäng före tvåan.

Redan under uppvärmningen kändes att något var på gång. Rune satte en tredje tid och Lars var snabbast i sitt uppvärmningsheat. Trots detta är det ju resultaten från förra tävlingen som bestämmer placering i griden och Lars fick därför starta sist i kön. Men efter att ha gjort sin bästa styrning hittills i serien och plockat placering efter placering så kunde han efter 30 minuters hårt race lämna över ratten till Rune i en knapp ledning. 0,68 sek före Autodelta efter 47 varv. En ledning som Rune efter en stabil körning utökade till 12,09 sekunder, dock inte helt utan press, nu med Silver Bullet på andra plats. Trots detta var båda heaten mycket täta med 8 respektive 4 bilar på samma varv vid målgång.

Detta betyder att det hårdnar i toppen och att Boost’s grepp om resultattabellen minskar till 10 poäng, nu med Dieselmaffian, Rosso och Silver Bullet tätt efter. Även Autodelta närmar sig. De två kommande tävlingarna lovar att bli mycket spännande och eventuellt har vi ett avgörande först i finalen.
Vi tackar arrangörer, funktionärer och alla deltagare för en härlig och just rejsingkväll och laddar till nästa omgång den 5:e mars.

Håll greppet i svängarna (så går det fortare)
Lars Lergell

Det finns 2 Bilder