Visar artikel nr: 107

Inlagd av: Kenth Wiklund
Resultat Tagliatelle Cup 011110 Karlstad

Montalbano Racing plockade hem fullpott i första deltävlingen

Lördagen den 10 november samlades vi på ElghSkoog Inneracing på Örsholmens industriområde, Karlstad. Första deltävlingen av 6 totalt skulle avgöras.
18 personer var föranmälda och med 3 förare per bil så var alla 6 bilar fyllda.
På 45 minuters körning skulle vi försöka tillryggalägga så många varv som möjligt.
Ett lag lämnade 2 återbud en halvtimme innan start. Detta löste sig tack vare släkt och 1 medlem i den lokala Porsche klubben.
För vissa var detta helt nytt och genomgång för dagen gjordes föredömligt av Morgan som jobbar på ElghSkoog inneracing. Alla bilar lottades ut och lag ”Kör så det ryker” fick starta längst fram med bil nummer 7 (istället för bil 1 som inte gick riktigt som den skulle). Jörgen Mälargård som startade för laget slog till med dagens 3:e bästa tid i första bytet och han hann med att varva vissa lag dessutom så det såg ljust ut för laget länge. Det lag som drog längsta strået för dagen var dock ”Montalbano Racing” med Viktor Anterow, Fredrik Hjärthag och Daniel Snell som dessutom slog till med snabbaste varv på det nästa sista varvet. Full pott alltså för lag ”Montalbano Racing” som kammade hem 6 poäng denna gång tack vare bonuspoängen som gavs till snabbaste varv.
Mitt eget lag ”Barilla Racing” lyckades knipa andra platsen till slut efter hård fight med ”Rosso Racing” resp. ”Ferrita Racing.” Vi låg på samma varv fram tills det sista bytet. ”Rosso Racing” tog 3:e platsen till slut.

Nästa gång kör vi lördagen den 1:a December 12:00 med samling 20 min innan.

Det finns 6 Bilder